OPEN YOUR MIND

Tanácsadás Tarot Kártyából


A tarot nagyon jól megmutatja az élethelyzetünket. Tanácsot ad, utat mutat, lehetőségeket tár fel előttünk. 

Amikor bizonytalanok vagyunk önmagunkban, vagy a környezetünkben, kapcsolatainkban. Nehéznek tűnő döntéseket kell meghozununk, változtassak vagy maradjak, fogadjam el vagy menjek? Nem értjük adott élethelyzetben miért vagyunk, miért történik ez velünk. Keressük a hivatásunkat, utunkat, mivel is kellene foglalkoznom, miért születtem, mi a hivatásom, lesz-e gyermekem, mikor jön a szerelem? 

Megreked az életünk, semmi sem sikerül, minden összejön egyszerre.....ilyen de ezer más élethelyzetben is a akkor tarot segítségünkre siet ha kérjük.  


Családállítás

Ezzel a módszerrel oldhatjuk azokat a blokkjainkat, mintáinkat amik például a lelkünkben, a tudatalattinkban vagy családi rendszerünkben vannak elrejtve. 

Megmutatja, hogy miért kerülünk folyton ugyanabba az élethelyzetbe, hol az elakadás. A szüleinktől hozott minta vagy hitrendszer gátol, a rejtett lojalitás vagy saját lelki elakadás, élemény, trauma blokkol akár előző életbeli elakadás vagy bármi minden más is lehet. 

A jó hír, hogy a családállítás meg is tudja oldani a problémát, vagy meg tudja mutatni azt is, ha egy másik módszer tud segíteni. Létezik csoportos és egyéni formában is. 


Háztisztítás, Tértisztítás

Sokszor itt ragadnak entitások akik jelenlétét érezzük, esetleg kellemetlen, zavaró is lehet. A házak, terek tisztítása ilyenkor hasznos. Helyreáll a nyugalom és a béke a házban, a családban.